• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Hoera, Minipop bestaat 1 jaar!

Op 9 september 2016 lanceerden we minipop.nl. Het was een spannend jaar met alles voor het eerst: voor het eerst inkopen, de eerste verkoop, een webshop vormgeven en laten bouwen, visitekaartjes, bedankkaartjes en adresstickers laten ontwerpen, verpakkingsmateriaal uitzoeken en ga zo maar door. Leuk werk, maar ook zeker hard werken. Maar gelukkig met resultaat! Het smaakt zeker naar meer en dus maken we ons op voor het tweede jaar van Minipop!

Maar natuurlijk niet zonder eerst een feestje te vieren. Mét jou! Een week lang, van 9 tot en met 16 september 2017 shop je de hele nieuwe en basiscollectie met 15% korting én bij elke bestelling krijg je de enige echte, overheerlijke Minipop Tony Chocolonely! Waarom? Omdat het daarmee (én met liters thee, maar die verzenden zo lastig) voor ons allemaal begon. Onder het genot van thee en Tony maakten we de plannen voor Minipop.

Zo shop je met korting: vul je mandje met mooie items, vul in het bestelproces kortingscode Feest in en de website berekent automatisch het nieuwe totaalbedrag. Voor de Tony hoef je verder niets te doen, die doen we persoonlijk in elk doosje.