• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Losse kraagjes voor kinderen

Eind 2016 dook het losse kraagje op, op de internationale catwalks. Niet lang daarna hingen de eerste blousekraagjes in de winkel en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Oók niet uit de kindermode. Minipop kocht ze vorig jaar klein in, maar toen die eerste voorraad binnen no-time op was, durfden we wel iets groter in te kopen.

Losse kraagjes voor kinderen

Inmiddels vind je op Minipop.nl drie soorten: twee witte losse kraagjes voor kinderen (MarMar Andy, unisex en MarMar Poplin (rond en romantisch) en één roze los kraagje (MarMar Andy dusty rose) voor meisjes. We selecteerden ze bij het Deense merk MarMar, omdat zij de kraagjes zó mooi combineren met de rest van hun collectie. Hoe? Ze combineren het witte kraagje bijvoorbeeld met een basic roze of grijs shirtje. Dankzij het kraagje wordt de hele outfit direct netter en mooier. Het roze kraagje combineren ze bijvoorbeeld met de paarse en zwarte glitterjurk uit de herfst-wintercollectie.

Ook voor jongens: los kraagje

Maar de losse kraagjes zijn niet alleen voor meisjes. Kraagje Andy van MarMar is bijvoorbeeld een unisex kraagje. Mooi onder een trui of shirt. Op die manier hoeven jongens niet een blouse onder hun trui te dragen (vaak te warm), maar hebben ze toch het afgeklede effect dankzij het losse kraagje.

Het losse kraagje maakt van een simpele outfit direct een feestje

Voor volwassenen zijn er nog veel meer soorten en maten kraagjes. Denk bijvoorbeeld aan een wollen col-kraag of een vrolijk gekleurde kraag. Door deze kant-en-klare kraagjes maak je van een simpele jurk of trui direct een mooie, feestelijke outfit.