• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50,- (anders 3,95)
  • BE: Gratis verstuurd >€100,- (anders 6,95)

Over ons

 

Het ontstaan van Minipop

Minipop is het bedrijf van twee (van de drie) zusjes De Vries: Jantina en Atsje. Ze delen een voorliefde voor weekendjes Schiermonnikoog, drinken samen jaarlijks liters thee (liefst met chocola natuurlijk), houden van winkelen en natuurlijk het allermeest van hun kinderen. Jantina heeft er vier: Jan, Hebe, Siem en Wine. Atsje heeft er twee: Abe en Nanne. En dus winkelen ze al lang niet meer alleen in hun eigen maten, maar zijn ze ook al jaren (de oudste is 12) op zoek naar de mooiste kinderkledingmerken.

Omdat ze zo vaak zoeken wat nauwelijks te vinden is (denk, echt mooie basics, sokken die niet afzakken, rompers die na tig keer wassen mooi blijven, haarbandjes die zo lekker zitten dat baby’s ze niet van hun hoofdje trekken, jurken die meisjes met gemak naar school dragen, maar ook op een feestje opvallen door eenvoud en kwaliteit), brengen ze nu hun eigen favorieten onder in de webshop Minipop.

Exclusieve merken uit Scandinavië

De dames De Vries vallen vooral voor kleding van luxe Scandinavische merken als MarMar Copenhagen, En Fant, Soft Gallery, MP Denmark en Konges Sloejd, afgewisseld met vaak kleine, exclusieve merken uit andere Europese landen. Zo vind je er nu ook de volledige collectie van Witlof for kids. Dit zijn de merken die de eisen die Minipop aan kleding stelt, hoog in het vaandel hebben. Ze zorgen voor kinderkleding van hoge kwaliteit: kleding die niet snel pilt, vervaagt, verkleurt of slijt. En ze maken kleding die mooi valt en lekker zit. Daar worden de zusjes De Vries, hun kinderen, maar jij ook (dat weten we zeker) blij van.