• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Stippentas + keykoord van MarMar cadeau

Het ís nog januari, maar toch druppelt bij Minipop de zomercollectie binnen. Korte broeken, hemdjes, bloomers, rokjes: we hebben het al in huis! Morgen, dinsdag 29 januari lanceert MarMar haar tweede bubs zomerkleding. Vanaf 10 uur is het in de mooiste shops, wereldwijd te koop, ook bij ons natuurlijk. En om dat te vieren krijg je de rest van de week, zolang de voorraad strekt bij besteding van minimaal 75 euro een leuke keykoord én een tas van MarMar cadeau ter waarde van €26,90. De keykoord en tas zijn voorzien van één van de prints uit de lente- en zomercollectie 2019 van MarMar Copenhagen: caramel met blauwe stippen.

Niet de strakblauwe luchten die we zomers op het midden van de dag zien, maar juist de zachte tinten die de lucht aan het begin en eind van de dag kleuren, inspireerden Marlene Holmboe bij het ontwerpen van de lente- en zomercollectie 2019 van MarMar Copenhagen. Allerlei tinten blauw en groen worden gecombineerd met de kleuren van perziken, cantaloupe meloenen, frambozenijs en karamel, aldus de ontwerpster van MarMar. Loopt het water je al in de mond? Wij van Minipop werden heel blij bij het zien van de lente- en zomercollectie van MarMar Copenhagen en shopten de mooiste items bij elkaar voor onze webshop.

Wat moet je doen om zo’n leuke tas en keykoord bij je bestelling te ontvangen? Shop van dinsdag 29 januari tot en met zondag 3 februari voor minimaal 75 euro op Minipop.nl. Wij doen het kado dan automatisch bij je bestelling. Let op, voor deze actie geldt: op=op.