• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Van vrijdag 20 tot en met maandag 23 april: twintig euro korting op een paar Angulus-schoenen uit de nieuwe collectie!

Wat hebben we vaak gezocht naar goede, maar ook mooie schoenen voor onze kinderen. Die combinatie blijkt vaak best lastig voor schoenenmerken. Toen we Angulus ontdekten, zijn we onze zoektocht direct gestopt. Dit Deense merk maakt de mooiste schoenen, van uitsluitend natuurlijke materialen, met een goede pasvorm. Voor kinderen én dames. Bekijk de hele Angulus-collectie > 

Zo werkt het:

  • Shop een paar schoenen uit de nieuwste collectie Angulus en doe ze in je winkelmandje. Vul tijdens het bestelproces code ‘angulus20’ in en je korting wordt direct verrekend.
  • Sale-artikelen zijn uitgesloten van deze actie.
  • Wil je twee paar schoenen bestellen, plaats dan twee orders om twee keer de korting te ontvangen.
  • Twijfel je over de maat? Bij de productfoto’s vind je ook een voetenmeter. Even (op ware grootte natuurlijk ;)) printen, voetje erop: klaar.

Wat is Angulus?

Angulus is in Scandinavië een groot en geliefd schoenenmerk, maar in Nederland nauwelijks te koop. Daar brengt Minipop graag verandering in! We weten zeker dat zulke goede en mooie schoenen ook in Nederland al snel tot de favorieten van ouders en kinderen horen. Angulus maakt de mooie schoenen sinds 1904. Het ontwerpteam zit in Denemarken, maar de schoenen worden -grotendeels met de hand- gemaakt in Portugal. Angulus gebruikt daarvoor uitsluitend natuurlijke materialen, zoals chroomvrij leer.

Kwaliteitsschoenen op z’n mooist!

Angulus won drie keer de prestigieuze Britse Junior Magazine Design Award en sleepte ook de Børn i Byen-award, voor de beste Deense kinderschoen in de wacht. Uit het juryrapport: “Alweer een welverdiende prijs voor Angulus. De absolute kampioen op het gebied van goed passende, prachtige leren schoenen voor kinderen. Een merk dat seizoen na seizoen nooit toegeeft op kwaliteit, materialen of stijl. Angulus is the destination for guaranteed stylish shoe shopping.”

Ook voor dames!

Kinderschoenen van Angulus hadden we al een tijdje, maar toen opeens ontdekten we deze beauty’s… In het door ons zo geliefde luipaardprintje. En ze zitten ook nog eens heerlijk. De hak is niet te hoog, de laarsjes sluiten goed aan, de rits gaat soepel en de binnenkant is volledig van chroomvrij leer. Moeten we er echt nog meer over zeggen? Nouja, misschien dat je ook deze laarsjes dit hele weekend shopt met twintig euro korting!