• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd / Konges Sløjd swim ring baby cherry blush opblaasbare zwemband voor baby’s babyzwemband roze met kersjes

Wie een mooie zwemband voor z’n baby zoekt, komt vaak van de koude kermis thuis. Want een groot geel gevaarte is dan al snel waar je op uit komt. Maar daar brengt Konges Slojd verandering in! Met de allermooiste baby swim ring in vier soorten: roze met kersjes (cherry blush), wit met kleine bruine stipjes (dot bronze brown), lemon (wit met citroentjes) en mon amour (wit met rode hartjes). De babyzwembandjes zijn getest volgens de CE-norm en geschikt voor baby’s/kinderen van 11 tot 22 kilo (ongeveer tot 2 jaar). Het stoeltje in deze zwemband is 22 cm in diameter, de rugleuning is 12 cm en de totale afmeting/diameter van de babyzwembad van Konges Slojd is 65 centimeter.

In de pool-collectie van Konges zitten naast deze allermooiste baby-zwembanden ook zwembadjes, zwembanden voor grotere kinderen en zwemvleugeltjes.

33,50

Uitverkocht

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Roze

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.