• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd pool small lemon zwembad wit citroen (klein, 90 cm)

Oooh wat hebben we hier naar uitgekeken! Naar mooi weer inderdaad, maar ook naar deze zwembadjes van Konges Slojd. Ze zijn er in twee formaten: large en small. Het grote badje is 160 centimeter in doorsnee en de randen zijn ongeveer 45 centimeter hoog. De kleine badjes zijn 90 centimeter in doorsnee en 25 centimeter hoog. De badjes zijn er in de mooiste printjes. De ‘pool large’ van Konges Slojd shop je bij Minipop in cherry blush (een roze badje met lieve kersjes-print), lemon (een wit/creme kleurig badje met citroenen) en Mon Amour (een wit badje met hartjes). De ‘pool small’ van Konges Slojd shop je bij ons in cherry blush (een roze badje met lieve kersjes-print), lemon (een wit/creme kleurig badje met citroenen), raspberry red dot (een wit badje met lieve rood-roze stippen) en ocean blue dot (een wit badje met kleine blauwe stippen). En het zijn echt de aller- allermooiste opblaasbadjes die je ooit hebt gezien.

In de pool-collectie van Konges zitten naast zwembadjes ook zwembanden (voor baby’s en voor grotere kinderen), zwemvleugeltjes en strandballen.

49,95

Op voorraad

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Wit

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.