• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50,- (anders 3,95)
  • BE: Gratis verstuurd >€100,- (anders 6,95)

Konges Slojd / Konges Sløjd 3-pack lurex socks blazing/macaroon/red dot 3 pak sokken met glitter rode stippen/roze-bruin/geel-gestreept

Konges Slojd maakt eigenlijk alleen maar sokken in pakketjes, 2-packs, 3-packs en ik geloof dat er in de toekomst zelfs 5-packs aankomen! En dat is helemaal niet zo’n gek idee, want de sokken zitten fijn, je kunt er nooit genoeg van hebben én ze zijn vaak allemaal even mooi.

Dit 3-pack is een heerlijk zomers pakje, met drie printjes: blazing/macaroon/red dot. Alleen die laatste is makkelijk te vertalen, dus we helpen even met de eerste twee. Blazing is een creme-kleurig sokje met frisse zomerse gele streepjes. En macaroon is een hele mooie roze-bruine kleur. Dit 3-pak sokken van Konges Slojd is de lurex variant, met glitters dus. De sokken vallen op zich mooi op maat, maar ze krimpen nog in de was, dus zit je dochter net tussen 2 maatjes in, kies dan toch voor de grootste.

10,95

Wissen
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Wit, Roze, Geel

Collectie

Basis

Kleur

creme, geel, rozebruin

Maat

15-16, 17-18, 19-21, 22-24, 25-28, 29-32, 33-36

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.

1