• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Mushie stacking cups pastel stapeltoren stapel bakjes roze paars

Wat een snoepwinkel is Mushie! Allemaal mooie kleurtjes, heel zorgvuldig op elkaar afgestemd. En hele fijne producten. De zachtste babylepeltjes en -vorkjes, fijne kommen, borden en bekers die niet misstaan tussen het grote-mensen-servies, hele praktische slabbetjes (van siliconenrubber, dus snijdt niet en is supermakkelijk schoon te maken) en de aller- allermooiste stapeltorens in allerlei kleurencombinaties. Mushie is ook hét ideale merk voor kraamcadeautjes, elke nieuwbakken ouder zal blij zijn met zulke fijne, praktische én ook nog eens hele mooie cadeautjes. 

Minipop koos uit de imposante collectie van Mushie het bestek en servies (kopjes, kommen en borden, allemaal in ideale 2-packs), de slabbetjes en natuurlijk de superleuke stapeltorens in drie kleurencombinaties: retro (bruin, rood), forrest (groentniten) en pastel (paars- en rozetinten).

12,50

Uitverkocht

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Mushie
Basiskleur

Roze

Collectie

Basis

 

Het mooiste kinderservies, -bestek, slabbetjes en natuurlijk stapeltorens

Wat een snoepwinkel is Mushie! Allemaal mooie kleurtjes en hele fijne producten. De zachtste babylepeltjes en -vorkjes, fijne kommen, borden en bekers die niet misstaan tussen het grote-mensen-servies, hele praktische slabbetjes en de aller- allermooiste stapeltorens in allerlei kleurencombinaties.