• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd / Konges Sløjd sunglasses mini 1-6 jaar mustard gold baby/peuter zonnebril kinderzonnebril met oortjes mosterd geel

Je snapt vast dat de eerste aanblik van deze te schattige zonnebrillen van Konges Sløjd veel aaaaaaw en oooooows opleverde. Wat een beauties! De zonnebrillen van Konges Sløjd zijn er in twee varianten: baby sunglasses en junior sunglasses. De baby-zonnebrillen -zo noemt Konges ze zelf- zijn ehm niet echt voor baby’s, ze passen vanaf ongeveer 1/2 jaar en kunnen doorgedragen worden tot ongeveer 5/6 jaar. De brillen zijn 12,5 centimeter breed en de pootjes zijn 14 centimeter lang (handig om thuis even na te meten). Deze kleine zonnebrillen hebben superschattige oortjes en zijn er in twee kleuren: mustard gold (een mooie goudgele mosterdkleur) en rosey shade (mooi zachtroze). De kinder-zonnebrillen zijn 13,8 centimeter breed. Deze zonnebrillen passen vanaf ongeveer 6 jaar tot een jaar of 11-12. Deze grotere maat kinderzonnebrillen zijn er in 3 kleuren: beech (donkerbruin), amber (goudbruin) en macaroon (roze), deze brillen hebben geen oortjes.

De glazen in de kinderzonnebrillen van Konges Sløjd zijn voorzien van het CE-keurmerk EN-71-1 en uv-bescherming categorie 3. Dat is één van de hoogste categorieën, deze glazen laten maar 8 tot 18% uv-straling door en zijn geschikt om te dragen op dagen dat de zon volop schijnt en voor op het  strand of op het water. (ter vergelijking: brillen met factor 0 draag je als het bewolkt is of binnen, deze geeft geen bescherming, factor 1 bij matig licht en bijvoorbeeld sluierbewolking, factor 2 bij gewoon mooi weer, factor 3 wordt geadviseerd bij fel licht, dus felle zon en op het water of in de bergen en tot slot factor 4 voor extreem hevig licht zoals bijvoorbeeld op wintersport).

De zonnebrillen worden mooi verpakt in een doosje en een hoesje. De brillen zijn gemaakt van gerecycled plastic.

16,96

SALE

Uitverkocht

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Geel

Collectie

zomer 2021

Kleur

mosterd

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.