• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd watersplasher waterpistool met rugzak wit citroen

Wat een leuk nieuw speelgoed van Konges: een waterpistool met een watertankje die kinderen als rugzak op de rug kunnen dragen. Het watertankje is 23 x 23 cm groot en 8 cm diep, het slangetje richting het waterpistool is 70 cm lang.

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de temperaturen stijgen, is er niets zo verfrissend en leuk als een watergevecht. Een van de populairste speeltjes voor zulke zomerse dagen is het waterpistool met een watertankje op de rug van Konges Slojd. Dit innovatieve speelgoed biedt urenlang speelplezier en verkoeling voor kinderen van alle leeftijden.

Een van de grootste voordelen van een waterpistool met een rugtank is de grote capaciteit. In tegenstelling tot traditionele waterpistolen, die je vaak moet bijvullen, biedt de rugtank een continue toevoer van water. Dit betekent minder onderbrekingen om bij te vullen en meer tijd om te spelen. Kinderen kunnen langer genieten van hun watergevechten zonder steeds terug naar de kraan te moeten rennen. Het waterpistool zelf is licht en eenvoudig te bedienen.

Watergevechten met een waterpistool en rugtank moedigen kinderen aan om actief te spelen en te bewegen. Rennen, mikken en schieten zorgen voor fysieke activiteit die helpt bij het verbeteren van motorische vaardigheden en coördinatie. Dit soort actief spelen is niet alleen gezond, maar helpt ook bij het verbranden van energie, wat vooral handig is tijdens de lange zomervakantie.

Een waterpistool met een watertankje op de rug is het perfecte zomerspeelgoed voor kinderen. Het combineert urenlang plezier met fysieke activiteit, sociale interactie en een verkoelende verfrissing. Met zijn gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid is het een waardevolle aanvulling op elke zomerspeelgoedcollectie. Of het nu gaat om een spontaan watergevecht in de achtertuin, een dagje naar het strand of een verjaardagsfeestje, dit waterpistool van Konges Slojd zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke momenten en plezier in de zon.

29,95

Op voorraad

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Wit

Collectie

Basis

Kleur

wit

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.