• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

25% korting op poppenwagens en -buggy’s

Dé weekenddeal voor alle poppenmoeders en -vaders: van vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april shop je alle poppenwagens en poppenbuggy’s met 25% korting! Gebruik code 25pop.

Als het gaat om de poppenwagens van Konges Sløjd, hebben ze prachtige ontwerpen die passen bij hun Scandinavische esthetiek. Ze maken de mooiste printjes (bloemen, kersen, citroenen) en hebben oog voor detail. Naast poppenwagens zijn er ook buggy’s voor poppen. En daarnaast biedt Konges Sløjd een breed scala aan uitbreidingsopties, zoals poppenbedden, poppenkleding, poppenstoelen, poppen-verschoonsetjes (met poppenluiers), poppen-wipstoelen en andere accessoires. Deze items zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hun rollenspel te bevorderen.

Als je op zoek bent naar een goed cadeau voor een poppenmoeder of -vader, neem dan eens een kijkje bij de collectie van Konges Sløjd. Bij Minipop vind je al het poppenspeelgoed bij elkaar op één pagina. Daar vind je ook de poppen-draagzakken, luiertassen en andere accessoires die kinderen kunnen gebruiken om voor hun poppen te zorgen en te imiteren wat echte moeders en vaders doen.

Konges Sløjd werkt met seizoenscollecties en een basiscollectie. Het kersen– en citroenenprintje zit in de basiscollectie en is dus altijd op voorraad bij Minipop (of vraag ernaar, dan bestellen we het na). Andere printjes zijn tijdelijk. Wil je de poppencollectie langzaam aanvullen (bijvoorbeeld met een verjaardag een poppencadeau en bij kerst of Sinterklaas een ander deel van de collectie) en heb je graag alles in hetzelfde printje, dan adviseren we je één van de basisprintjes te kiezen. Op die manier weet je zeker dat je de collectie later kunt aanvullen met bijvoorbeeld een beddengoed-setje of een luiertas.