• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Betalen en geldzaken

Bij Minipop kun je op verschillende, veilige manieren betalen. Bijvoorbeeld met iDeal, creditcard, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking, Belfius Direct Net en Paypal. Je kunt ook betalen via internetbankieren: IBAN-nummer NL41 KNAB 0255 3991 97. Vermeld dan wel je klantnummer bij de omschrijving. Zodra de transactie goedgekeurd is, ontvang je hierover bericht. Je ontvangt nogmaals bericht als je pakketje op de post gaat.

Betalen vanuit het buitenland

Ook vanuit het buitenland een betaling doen, is geen probleem. We bieden diverse internationale betaalmethoden. Zit jouw betaalmethode er niet bij, maak het bedrag dan over door middel van een bankoverschrijving. Vermeld altijd je klantnummer bij de omschrijving. Gebruik voor buitenlandoverboekingen: IBAN-nummer NL41 KNAB 0255 3991 97 en SWIFT- of BIC-code KNABNL2H.

Minipop en Mollie

Minipop werkt voor de betalingen samen met Mollie. Mollie is een payment service provider, een organisatie die gespecialiseerd is in het afhandelen van het financiële verkeer voor heel veel webshops. Koop je iets bij Minipop, dan zie je op het bankafschrift de naam STG MOLLIE PAYMENTS staan. Doordat de gelden eerst bij Mollie terecht komen zie je die naam op jouw bankafschrift.

Kortingscodes

Tijdens actieperiodes kun je bij Minipop ook een kortingscode gebruiken voor leuke korting op -een deel van- je bestelling. Rechts bovenin het scherm kun je op je winkelmandje klikken. Daarin vind je de gekozen kledingstukken. Onder de producten kun je een kortingscode invullen en activeren. Bij elke kortingscode horen spelregels (dat een actie bijvoorbeeld alleen geldt bij aankoop van schoenen, dat de korting niet geldig is bij bestellingen tot 50 euro, etc.) die staan vermeld bij de actie. Voldoe je niet aan één of meerdere spelregels, dan wordt de korting niet verrekend. Voldoe je wel aan de spelregels, dan berekent de kassa direct jouw nieuwe totaalbedrag. Heb je een kortingscode gebruikt en stuur je (een deel van) de bestelling retour, dan vervalt de korting.

Cadeaubonnen

Minipop heeft haar eigen cadeaubonnen, uitsluitend verkrijgbaar bij Minipop, vanaf 10 euro en onbeperkt inwisselbaar in onze webshop. Elke cadeaubon heeft een unieke code, die vul je in tijdens het bestelproces. De kassa berekent dan direct je nieuwe totaalbedrag. Je kunt meerdere cadeaubonnen bij één bestelling verzilveren. Bij een bestelling kun je alleen het hele bedrag op de cadeaubon in één keer besteden. Het eventueel resterende bedrag kun je bijbetalen met -bijvoorbeeld- iDeal. Je kunt een cadeaubon niet inwisselen voor geld.