• Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Worldwide shipping
  • Kado? Gratis mooi verpakt

Retourneren

Artikel niet naar wens?

Minipop houdt van kinderkleding van hoge kwaliteit. Toch kan het zijn dat een artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Is dat het geval, stuur dan binnen acht dagen na ontvangst een bericht naar info@minipop.nl. Wij laten je vervolgens weten wat je moet doen om een artikel te retourneren. Na ontvangst van je retourartikelen stort Minipop het aankoopbedrag direct terug. Heb je een artikel in de uitverkoop gescoord (meer dan 50% korting), dan kan je artikel niet retour.

Kosten van retourneren

De kosten van het retourneren moet je zelf betalen. Het spreekt voor zich dat geretourneerd artikelen ongewassen, ongedragen en onbeschadigd zijn, de originele prijskaartjes en labeltjes hangen er nog aan en alle eventueel bijbehorende accessoires zijn bijgevoegd. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadigingen die ontstaan zijn tijdens het retour sturen.

Klachten?

Minipop selecteert kinderkleding op kwaliteit. Maar kleding maken is mensenwerk en dus kan het gebeuren dat een product niet de kwaliteit heeft die je ervan had verwacht. Heb je een klacht over een product dat binnen afzienbare tijd en bij normaal dragen en normaal wassen (volgens het wasvoorschrift) ernstige slijtage (verkleuren, pillen, etc.) vertoont? Stuur dan een bericht (liefst met foto) naar info@minipop.nl. Wij nemen vervolgens contact op met de makers en proberen samen met een goede oplossing te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.