• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd float vest dino zwemvest drijfvest wit met groene dino’s

Och wij verbazen ons niet meer, als Konges Slojd weer ‘es met iets nieuws komt. Parasols, behang, lampen en nu dus ook zwemvestjes. Het is soms alsof ze om zich heen kijken en denken ‘wat kan er best mooier?’. Tsja en inderdaad, zwemvestjes zijn vaak knal-oranje (dat heeft natuurlijk ook een functie). Maar nu dus niet meer: Konges Slojd komt met hele mooie zwemvestjes. Bij Minipop shop je de drijfpakjes van Konges Slojd in alle kleuren en alle maten. In de zomercollectie zitten de printjes Cherry (roze met kersjes), Goldie (wit met goudvisjes), Poppy (kleine rode bloemetjes), Tuscany (roze met twee poesjes op de achterkant), Brise d’été (lichtroze met kleine roze bloemetjes), lemon (wit/creme met citroenen) en dino (wit/creme met groene dino’s). De zwemvestjes van Konges Slojd zijn er in drie maten: 1-2 jaar/11-15 kilo (maat 86 in de shop), 2-4 jaar/15-20 kilo (maat 98 in de shop) en 4-6 jaar/20-25 kilo (maat 110 in de shop).

De zwemvestjes van Konges Sloejd sluiten met een rits en klitteband en hebben een band die je tussen de benen door doet, op die manier kan het zwemvest niet uitgaan of naar boven schuiven als je kind in het water sprint. De float vests van Konges Slojd worden gemaakt van neoprene en polyester.

Ideaal voor in het zwembad, voor als je een bootje hebt of huurt, als je een huisje aan het water hebt of huurt, etc. Officiële waarschuwing: een zwemvestje voorkomt geen verdrinking, houd je kind altijd goed in de gaten in de buurt van water.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Wit, Groen

Collectie

Basis

Maat

86, 98, 110

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.