• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd float vest swan zwemvest lichtroze zwanen

Och wij verbazen ons niet meer, als Konges Slojd weer ‘es met iets nieuws komt. Parasols, behang, lampen en nu dus ook zwemvestjes. Het is soms alsof ze om zich heen kijken en denken ‘wat kan er best mooier?’. Tsja en inderdaad, zwemvestjes zijn vaak knal-oranje (dat heeft natuurlijk ook een functie). Maar nu dus niet meer: Konges Slojd komt met hele mooie zwemvestjes. Bij Minipop shop je de drijfpakjes van Konges Slojd in alle kleuren en alle maten. In de zomercollectie zitten de printjes bon coeur colore (wit met gekleurde hartjes), cherry (roze met kersjes), kitty (wit met stippen en poesjes achterop), rosie rouge (allemaal kleine bloemetjes in rood, wit en blauw), swan (roze met zwanen), dino silhouette (creme met dino’s) en glitter stripe (roze-rood gestreept glitter met kersjes).

De zwemvestjes van Konges Slojd zijn er in drie maten: 1-2 jaar/H:32 cm x B:27.5 cm x L: 3,4 cm (maat 86 in de shop), 2-3 jaar/H:36 cm x B:29 cm x L: 3,4 cm (maat 92 in de shop) en 3-6 jaar/H:39 cm x B:31cm x L: 3,4 cm (maat 104 in de shop). Ze vallen niet heel groot, dus zit je kind net tussen twee maten in, dan adviseren we de grootste. Zwemvestjes horen overigens wel goed aan te sluiten op het lichaam, dus houd daar rekening mee als je het thuis na meet.

De zwemvestjes van Konges Sloejd sluiten met een rits en klitteband en hebben een band die je tussen de benen door doet, op die manier kan het zwemvest niet uitgaan of naar boven schuiven als je kind in het water springt. De float vests van Konges Slojd worden gemaakt van neoprene en polyester. Ze drijven door een aantal blokjes in de middel. Die kun je er ook uithalen. Bijvoorbeeld als je kindje al op zwemles zit. Door er een blokje uit te halen, wordt het zwemvestje ook iets ruimer.

Ideaal voor in het zwembad, voor als je een bootje hebt of huurt, als je een huisje aan het water hebt of huurt, etc. Officiële waarschuwing: een zwemvestje voorkomt geen verdrinking, houd je kind altijd goed in de gaten in de buurt van water.

Houd je van setjes dan zit je bij Konges goed. In de meeste printjes shop je namelijk ook waterschoentjes, uv-shirts, zwembroeken, bikini’s of badpakken.

51,95

Wissen
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Roze

Collectie

Basis

Maat

86, 92, 104

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.