• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

Konges Slojd lunch box cherry blush broodbakje lunchbakje broodtrommel roze kers

Drie mooie, nieuwe broodbakjes van Konges. Van kunststof deze keer. PLA om precies te zijn. PLA staat voor polymelkzuur of polylactide. Een soort bioplastic die aan populariteit wint als het gaat om de voedselindustrie (ook bestek en bekers worden steeds vaker van PLA gemaakt, het is een plantaardig alternatief voor bijvoorbeeld melamine of andere plastic-soorten). De broodbakjes sluiten met een sluit-klipje waardoor ze niet makkelijk open gaan in de tas. Deze lunchbox van Konges is voorzien van een afscheidertje waardoor je ook makkelijk broodjes van fruit, koekjes of crackertjes kunt scheiden.

Deze kunststof broodtrommeltjes van Konges zijn er in drie printjes: cherry blush (roze met kerstjes), lemon (wit met citroentjes) en clay dot (roze met roze-bruine stipjes).

25,95

Uitverkocht

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk Konges Sløjd
Basiskleur

Roze

Collectie

Basis

Kleur

roze

 

De leeuw-bijtringen en rompers met citroentjes waren niet aan te slepen. Wat een prachtig nieuw merk!

Het ging opeens heel snel met Konges Sløjd / Konges Sloejd. De rompers, boxpakjes, laarsjes en broekjes met citroenprint werden een grote hit, en wij denken dat de nieuwe kersjes-print dat succes gaat evenaren. Net als de leeuwen-bijtring (nu ook als eenhoorn). Het Deense merk Konges Sløjd maakt prachtige basics en breidde het assortiment in rap tempo uit. Bij Minipop vind je een deel van de collectie.