• Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • NL: Gratis verstuurd >€50 (anders 4,95)
  • BE/DE: Gratis verstuurd >€100 (anders 7,95)

EnFant rain boots limoges laarzen blauw

We zijn nog nét niet blij dat het regent, maar oooow, wat zijn we blij dat we na de kledinglijn van het Deense EnFant ook de laarsjes mochten toevoegen aan onze webshop! In de winter die allerfijnste wolgevoerde thermo laarzen en in voorjaar en zomer mooie regenlaarzen.

Dit voorjaar voor het eerst in twee soorten: short en gewoon. De short boots zijn een ideaal korter model laarsjes. Vooral fijn voor kleintjes, voor wie de gewone laarsjes soms te hoog komen waardoor ze niet lekker zitten, of bij wie het lastig is m de lange laarsjes aan te krijgen. En het gewone model is natuurlijk fijn voor iedereen, heerlijke laarsjes die goed zitten, uit een stuk gegoten (waardoor ze lang mee gaan) en in de mooistee kleuren. Deze zomer zijn dat affogat (en nee, dat is geen avocado in het Italiaans, maar espresso met ijs, de kleur is een beetje latte machiato-achtig, om in koffietermen te blijven, heel mooi lichtbruin), limoges (een prachtige fel blauwe kleur) en de basiskleur roze. Het korte model laarsjes shop je van maat 21 tot en met 28, het reguliere model van maat 23 tot en met 32. Vind je het lastig om de maat te bepalen, bekijk dan even de maattabel (foto’s) of lees ons artikel met uitleg over de EnFant-laarzen >

Dit product is momenteel niet op voorraad.

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen of overmorgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Kado? Gratis mooi verpakt
Merk En Fant
Basiskleur

Blauw

Collectie

Basis

Kleur

blauw

Maat

23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

 

De allermooiste laarsjes, waterschoenen én kleding

Minipop is maar wat trots met het toevoegen van En Fant kinderkleding aan de collectie. EnFant stond al bekend om de laarsjes, als het aan ons ligt straks ook om de waterschoentjes, maar zeker ook om de kleding. Want oooow, wat is de collectie prachtig!